lauantai 18. helmikuuta 2017

Tattari-raejuustolettu paistetulla banaanilla

Oon ruokakokeiluissa viime aikoina alkanu kokeilemaan itselle ihan uusia aineksia. Yksi niistä on monille varmaan ihan basic, mutta mulle uus, eli tattarijauho. Syy tattarijauhon ostamiseen oli se, että se sattui olemaan lopettavassa Siwassa 30% alennuksessa. Pitäisi useamminkin ehkä tehdä heräteostoksia ihan ruokakaupassa.

Tänä lauantaiaamuna tattarijauho inspiroi tekemään aamupalaksi tällaisen herkullisen lettu-banaanihässäkän.

Ainekset

55 g tattarijauhoa
2 kananmunan valkuaista
80 g raejuustoa
n. ½ dl vettä
ripaus suolaa
½ tl steviaa
10 g kookosöljyä

banaani

Ihan saleen teen tätä huomennakin!

Sekoita jauhot, valkuaiset, raejuusto, vesi, suola ja stevia keskenään.
Kuumenna pannu ja laita kookosöljy siihen sulamaan.
Kaada hetken aikaa hengannut taikina pannulle ja paista molemmilta puolilta kuten ihan tavallinen lettu.

Kun lettu on valmis, nosta se lautaselle ja palastele banaani kuumalle pannulle. Anna olla hetki ja käännä palaset. Banaanit on sopivia, kun niissä on hippasen ruskehtavaa pintaa. Nosta palaset letun päälle ja herkuttele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti