perjantai 24. helmikuuta 2017

Bioteekin Elinvoima Puhdistuskuuri

Loppuvuodesta sain Bioteekilta muutamia uusia juttuja testiin. Yksi niistä oli tämä Elinvoima-sarjan puhdistuskuuri. Sain siis useamman elinvoima-tuotteen, mutta ekana ajattelin kokeilla puhdistuskuuria. Halusin kokeilla tuotteita yksi kerrallaan, jotta pystyisin tietämään miten mikäkin aine mahdollisesti vaikuttaa.


Elinvoima puhdistuskuuri on jauhe, joka sisältää erilaisia kuituja ja yrttejä. Jauhetta sekoitetaan veteen 1-3 tl ja sitä juodaan kaksi kertaa päivässä.


Jauhe tuoksuu hyvältä, sillä se sisältää piparminttua. Piparminttu ei kuitenkaan maistu, mutta ei oikein mikään muukaan, eli maun puolesta setti uppoaa ihan hyvin. Jälkimausta tulee mieleen minttukrokanttisuklaa, ei paha! Ei tee heti makeaa mieli, kun tuo maku maistuu suussa.

Pakkauksessa juoma käsketään nauttimaan heti. Ensin join juoman ihan heti, kun vaan sain sen sekoitettua. Se oli haastavaa, koska jauhe jäi koko ajan pinnalle kellumaan ja ennen joka kulausta piti sekoitella. Jollain kerralla juoma jäi hetkeksi pöydälle ja jauhe pääsi turpoamaan. Sen kun sekoitti, niin juominen oli helpompaa, mutta klimppinen suutuntuma oli epämiellyttävä. Noista vaihtoehdoista siis ensimmäinen oli mun mielestä kivempi.

EVO. Mulle kävi usein näin, kun laitoin aina liikaa vettä.
Kuuri pitäisi käyttää yhdellä kertaa loppuun, mutta mulla tuli kaksi taukoa. Vaikka näin kävi, koin, että vatsa toimi paremmin kuurin aikana. En tiedä, oliko psykosomaatista vai sitä, että kiinnitin siihen huomiota. Vai sitten ihan oikeesti vaan sitä, että kuiduista on hyötyä ;)


Vielä olisi jauhetta vähän jäljellä ja sitten pitääkin arpoa seuraava elinvoima. Nivel-pii kiinnostaisi tai viherjauhe tai kuitu tai merilevä... Monta mielenkiintoista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti