perjantai 14. lokakuuta 2016

NFE - taas huoltajana

Jos Jyväskylän huoltokeikka oli rankka, niin Lahden keikka oli vähintään tuplasti rankempi. Edelleen kolme huollettavaa, mutta nyt jokainen majoittui vähän eri puolella, eikä mulla tietenkään ollut mahdollisuutta nukkua ja hengailla kotona missään välissä...

Huoltaja väritti kisaajan väkisin.
Viikonloppu alkoi perjantaina  täydellä autolla, kun yhden kisaajan ja kolmen huoltajan voimin Lahteen rekisteröintiin. Rekisteröinti sujui tosi nopeasti ja sitten lähdettiinkin jo majoittumaan. Mä vietin ekan yön Riikan mökissä. Illalla Riikan piti laittaa yksi kerros Protania ja yritin tarjota apua, mutta halusi tehdä ite. Kattelin hetken aikaa touhua, mutta oli kyllä pakko kaivaa pensseli esiin ja varastaa Riikan hanskat. Riikka ei kyllä tykänny yhtään, kun ei pystyny kontrolloimaan värin levitystä. Sen verran myrtsiltä se näytti. Mutta saatiin paljon tummempi kerros heti kerralla.

Pienet tummat varpaat
Lauantaiaamuna Nina tuli mökille värin levitykseen ja Riikkakin jo pyysi mua levittämään väriä. Eli ihan pieleen ei tainnut edellisellä kerralla mennä... Siitä sit autoon ja Tainan luokse sama setti. Sen jälkeen mulla olikin "oma hetki". Mulla on kolmen kerran Fitfarm-PT-passi, joten olin varannut PT-ohjauksen Matiakselta kuntosali K&M:lle. Treenattiin olkapäitä ja keskityttiin erityisesti takaolkapäihin. Tykkäsin tosi paljon Matiaksen tyylistä ohjata: huomaa, että on omistautunut asialle. Meen kyllä varmasti uudestaan, kun kaksi kertaa passissa vielä jäljellä.

Omaa aikaa ja heti #selfie
Salilta ryntäsin messuille, mutta mun mielestä se oli vähän turha reissu. Ben Weider Legacy Cupia yritin tiirailla, mutta kaukaa ihmisten takaa ei paljoa nähnyt. Sit kiersin messuja, mutta kun ei oikein tarvi mitään, niin en myöskään ostanut mitään. Suurimman osan ajasta kulutin jonottamalla ilmaisnäytteitä Scitec nutritionilta ja Fitnesstukusta. Messuilla käyminen myös aiheutti kiireen seuraavan värin levityksen kanssa, joka suoritettiin näppärästi hotelli Cumuluksen invavessassa. Ninalla ja Tainalla oli väritsekki Cumuluksessa, joten he kävivät eka siinä mun luona ja siitä suoraan väritsekkaukseen. En muuten voi suositella tuota vessaa tähän, koska valo siellä on tosi huono. Sit ajeltiin Ninan kanssa Vierumäelle, jossa Nina majoittui.

Ninan luonnollisempi kisameikki
Kisa-aamu alkoi meidän osalta aikaisin. Herätys oli klo 6:20 ja siinä sit vähä laiteltiin aamupalaa ja alettiin värihommiin. Eka maalattiin kroppa ja sit laitettiin meikki. Meikki oli jo kerran harjoiteltu ja nyt se sujui näppärästi, kun oli tiedossa, mitä haluttiin.

Tainalle hieman näyttävämpää lookkia
Meikin jälkeen kaahasin Tainan luo ja sama operaatio, paitsi Tainalle piti laittaa 2 kerrosta väriä ja vähän tukkaakin. Tainalle ei tehty koemeikkiä, mutta Taina oli onneksi ottanut lähikuvan edellisestä silmämeikistä, niin matkittiin siitä. Lavan takana Tainan piti olla joskus 11 maissa, eikä meille jäänyt kyllä yhtään ylimääräistä aikaa. Mä pääsin vihdoin levähtämään eli kattomaan kisoja.

Äkkiä hississä #selfie kisapaikalle lähtiessä
Body fitnessin loppupuolella viestiteltiin Riikan kanssa, mihin aikaan mun pitäisi mennä lavan taa. Aikataulu natsasi täydellisesti. Näin kisan loppuun ja menin Riikan luo. Riikka oli kuin myrskyn merkki, kun sillä oli ollut huono aamu. Meikkaaja oli halunnut auttaa tukan kanssa, mutta se oli suoristunut. Olivat äkkiä narikassa laittaneet lämpörullat uudestaan päähän. Kaiken lisäksi vielä 15 min ennen kisan alkua piti päästä vessaan. Siinä sai kyllä ihan huolella rauhoitella, tsempata ja samalla laittaa Riikkaa kuntoon. Piti äkkiä kyllä miettiä, mitä asioita priorisoi ja tehdä kaikki siinä järjestyksessä. Riikka availi lämpörullia, kun mä taputtelin öljyä. Tukasta tuli hyvä ja kiinnitettiin kiharat lakalla. Vielä bikinien liimaus ja korut. Ihan hyvin ehdittiin ja Riikkakin kerkesi pumppailemaan, vaikka kyllä yritin hillitä sitä...

Kaunis Riikka valmiina kisaan
Mun huollettavista Nina pääsi toiseen vertailuun ja lopulta finaaliin ollen hienosti kuudes. Taina ei samassa sarjassa finaaliin asti yltänyt. Riikan sarjassa oli alkukarsinta ja siitä hän kyllä pääsi jatkoon, mutta finaaliin ei hänkään.

Body fitness alle 158cm
Tällä kertaa kaikki sujui mallikkaasti. Huoltaja taisi olla se, joka eniten kiukutteli... Saavuttaessa Lahteen oli jo niin kova nälkä, että kun vielä siinä piti vähän ajella edes takaisin, niin pieni kireys oli valmis. Sen pahempia tilanteita ei siis sattunut. Vaikka aikataulut oli kiireiset, ei mistään kuitenkaan myöhästytty, eikä jouduttu mitään tekemään ihan hutiloidenkaan. Kaiken kaikkiaan siis hyvin meni. Rankaa se oli ja en kyllä enää ala kolmea eri puolilla majoittuvaa kisaajaa huoltamaan. Korvista tulee ulos fitnessiä tai sen tätä kisapuolta, joten ihan hyvä, että ei ennen kevättä tartte niitä asioita käsitellä.

Huoltaja kiittää ja kuittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti