tiistai 12. huhtikuuta 2016

Varaslähtö prinsessaviikkoon - vko 19/20

Ei oo todellista. Postaus oli jo lähes valmis ja sitten kaikki katosi. Note to self: Ei kannata painaa tabletilla kumoa-nappia ja sitten vielä vahingossa päivittää koko sivua. Yritän nyt saada raapustettua saman uudestaan, ehkä lyhyemmin.

Viimeinen viikko meni aikalailla omalla painollaan. Välillä väsytti, välillä jaksoi tosi hyvin. Mutta tavoite oli jo niin lähellä, että eipä noita paljoa miettinyt. Välillä jo jännitti kovastikin, mutta joskus kyllä onnistui myös unohtamaan tulevan.

Ihanat volyymiripset! 
Mä tosiaan otin varaslähdön prinsessaviikkoon. Keskiviikkona laitettiin ripset ja tukka kuntoon. Ripset tehtiin näin ajoissa siksi, että mulla ei oo koskaan aiemmin ollut. Varmistettiin se, että jos tuleekin vaikka allerginen reaktio, niin ei ainakaan kisoissa tarvitse siitä kärsiä. Tällä viikolla on vielä pikahuolto. Ripset laitettiin Kauneushuone Mariassa ja sain kyllä just semmoset kuin halusin. Tuuheat ja näyttävät!

Lettikin ois hieno, mutta ehkä en uskalla :D
Tukka ja lisäkkeet värjättiin Kampaamo Verstaassa Anun toimesta ja onhan tää paljon kivempi kuin aiemmin. Ideoitiin myös uusiksi mun kisakampaus. En laitakaan suoraa tukkaa...

Reissuun lähtöä. Kuntotsekkiin nimittäin. 

Sunnuntaina mulla oli vielä kuntotsekki ja sain viimeistelyohjeet. Sunnuntai-ilta menikin kaupassa ja osa ostoksista jäi vielä maanantaille. Kaikkia uusia ihmeellisiä tuotteita piti ostaa. Totutuista rutiineista poikkeaminen selvästi vaikeutti kauppareissuja.

Viimeinen aamulenkki lauantaina. 
Hassua viime viikolla oli se, että melkein joka päivä tuli joku juttu, joka oli "viimeinen". Viimeinen aamulenkki, viimeinen puntti, viimeinen HIIT, viimeinen tietty ateria... Lopun ajat oli siis käsillä, kuten Ilona asian ilmaisi. Ja lopussa alkoikin sitten oikein odottaa viimeistelyviikon ruokia ja toki myös kevyitä pumppailutreenejä!

Viimeinen epäpuuro oli maanantaina. 
Lauantaina kävin muuten Jyväskylässä hyvinvointimessuilla, enkä voinut jättää ostamatta ihan mun näköisiä treenipöksyjä, vaikka ne makso ihan sikana! Ja pitihän ne laittaa jalkaan heti vikaan treeniin.

Viimeinen puntti oli etureisille sunnuntaina. 
Jos viime viikko oli ihan tavallinen, niin tää viikko on melko spesiaali. Siitä sitten myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti