perjantai 29. huhtikuuta 2016

Tankkauspannari

Näin oman syntymäpäivän kunniaksi julkaisen herkkuohjeen eli tankkauspannarin. Dieetin aikana tein pannarin samalla reseptillä neljä kertaa ja olen siitä niin vakuuttunut, että laitan sen oikein blogiin. Jos ei muille ole iloa, niin ainakin itselle resepti muistiin. Tämä ei siis ole mitään laihdutus- tai fitnessruokaa, vaan ihan herkkua pelkästään.

Ikean piirakkavuoka on just sopiva

Resepti on mukailtu Kotikokin maailman paras pannukakku -reseptistä. Eli kyseessä on pienempi annos ja sokeria on kyllä vähemmän, että eiköhän tämä vähän terveyslinjalle mene...

Ensimmäinen pannukakku aiheutti sekoamisen. Oli pakko rauhottua, että pysyi syömään. 
Ainekset

1 dl vehnäjauhoa
2 dl rasvatonta maitoa
1 muna
20 g margariinia
1/2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
Ripaus suolaa

Toisen pannarin kanssa olin ihan rauhassa. 
Itse tein eri päin kuin Kotikokin ohjeessa. Sekoitin maidon ja munan ensin. Sitten kuivat aineet keskenään ja lisäsin joukkoon. Viimeisenä laitoin sulatetun margariinin. Pannarissa ei taida olla järjestyksellä niin väliä, tuleehan siitä aina vähintäänkin pannukakku.

Kolmannen pannarin joutui syömään kahdessa osassa. Niin paha ähky tuli.

Pannaria paistetaan 200 asteessa noin puoli tuntia.

Neljättä pannaria olisi voinut syödä lisää. Hyvä, kun edes nälkä lähti. 

Pannari pitää syödä yksin ja lisäksi pitää olla puoli litraa jäätelöä ja muutama ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Mulla tosiaan oli se neljä tankkauspäivää ja vaikka paino seuraavana päivänä olikin noussut about kilolla, oli se viikon päästä kilon vähemmän kuin lähtötilanteessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti