perjantai 15. huhtikuuta 2016

Jouduin fitnesskuplaan - 20/20

En ole ollenkaan elänyt fitnessille, vaan se on luonnollisena asiana pyörinyt muiden mukana. Paitsi nyt. Viimeinen viikko on ollut niin poikkeava, että koko ajan on pitänyt miettiä, koska syö, mitä syö, koska sali, koska mikäkin kaunistautuminen, mitä pakkaa. Kaikki muu tekeminen on aikataulutettu oikeastaan syömisen mukaan.

Tästä se lähti liikkeelle. Banaani puuron seassa (muussattuna) on muuten aika hyvää. Maistoin nyt ekaa kertaa ikinä. 
Ohjeita oon lukenu jo miljoona kertaa läpi. Kavereitten viesteihin vastaamisessa on pahimmillaan mennyt monta päivää. Paljon muuta ei oo ehtiny ajatella kuin kisoja. Välillä oon yrittänyt vaan olla, mutta se ei oo mun juttu noin yleisesti. Siis sorrun aina tekemään jotain, mutta yleensä se jokin on ihan hyödyllistä. Nyt se on ollut ruokien ja tavaroiden valmistelua. Onneksi otin tän viikon lomaa! Mut vähän salaa odotan, että saan lomasta lomaa.

Glamouristista ruokaa 

Tosiaan prinsessaviikon varaslähtö sai jatkoa varsinaisella prinsessaviikolla. Mulla oli hölmösti kaikki ripoteltuna eri päiville. Jos nyt suunnittelisin tän uudestaan, ottaisin mahdollisimman monta juttua samalle päivälle ja mielellään alkuviikolle. Olisi sitten enemmän aikaa "vaan olla" ja tehdä jotain ihan muuta.

Hiilarii! Ja vähän glutamiinia, hyi. 
Mä yleensä oon ihan hullu aikatauluttaja ja mielestäni osaan sen homman, mutta nyt meni pieleen. Aloitin siis heti maanantaina käymällä Optimovella hieronnassa. Ja siitä ryntäsin täydentämään ostoksia. Sitten mulla oli kulmien värjäys ja siistiminen ja taas jatkui ostokset. Kävin välillä kotona syömässä ja vielä yksi juttu piti hakea.

Vähän jo kärsinyt kampaus ja kuvausmeikki. 
Tiistai olikin parempi päivä. Silloin puhdistettiin hampaat, jonka jälkeen tulin meikkaamaan ja heti perään kävin (taas) kuvattavana. Keskiviikkona aamupäivällä oli ripsien pikahuolto Kauneushuone Mariassa ja illalla kävin Optimovella reset-tunnilla. Keskiviikko oli jo onneksi huomattavasti leppoisampi.

Raapimetkin on kisakunnossa 
Kynnet laitoin itse ja niitä tein ainakin kolmena päivänä, kun koskaan ei ollut tarpeeksi kauan aikaa, että ois saanut kokonaan valmiiksi. Torstain olin onneksi onnistunut jättämään tyhjäksi, joten viime hetken valmistelut ja pakkailut sai tehdä rauhassa. Lisäksi käytiin torstaina vielä vähän treenaamassa poseerausta ja muutaman ostoksen tein.

Tärkeitä ostoksia! 
Mun viimeisistä dieettiviikoista poiketen tällä viikolla ruokaa on ollut paljon, mutta myös nälkää paljon enemmän. Koko ajan myös on janottanut ja vessassa ravaaminen on ollut hurjaa.. Jos normidieetillä pitää ravata vessassa, niin viimeistelyviikolla se on moninkertaistunut. Kaikista siisteintä on kuitenkin ollut huomata kunnon päivittäinen eteneminen. Saa olla luottavaisin mielin.

Sormi vähän missä sattuu, mutta kultsalla nähään! 
Tuntuu oudolta, että kymmenen vuotta sitten haaveiltu juttu tapahtuu huomenna. Eilen jännitti niin, että ei meinannut unta saada ja aamulla tuli herättyä hirveen aikasin. Nyt on eka kerros väriäkin pinnassa ja matka Helsinkiä kohti alkaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti