torstai 14. tammikuuta 2016

Kisameikkikurssi

Vihjaisin tässä aiemmin, että kisameikkikurssia olis tulossa. Ja niinhän se oli nyt viime lauantaina. Koulutuksen piti itsenäinen ihonhoitokonsultti Anni Lapatto ja käytimme Mary Kay -sarjan meikkejä. Olimme Heidi Edelmannin luona. Kerralla meitä koulutettavia oli neljä, joten ohjaus oli sopivan henkilökohtaista.

Anni vasemmalla ja me koulutettavat pöydän ympärillä.

Aluksi Anni kertoi jotain meikeistä ja itsestään. Sen jälkeen meidän piti ottaa ennen-kuvat, jotta voidaan verrata lopuksi.

Mun hehkeä #nomakeup-kuva

Ekaks tietty pohjustusaineet ja ei kun meikkaamaan. Aloitettiin kulmista ja niistä piti tehdä tosi tummat. Kun olin tehnyt mielestäni tummat, niin niitä piti vielä tummentaa ja vähän pidentää molempiin suuntiin. Siihen tykästyin ja nyt normimeikkiin tulee pidennettyä kulmia niiden luonnollisen kasvun ulkopuolelle. Kulmien jälkeen meikattiin silmät. Mustaa, ruskeaa ja valkoista: Paljon kontrastia. Silmien meikkaamisen jälkeen, kun meikkivoide vielä puuttui, näky oli aivan kamala. Ihan ku ois turpiin saanut.


Lavameikkiä tehdessä meikkivoide pitää laittaa vikana, koska silmistä varisee. Jes, tän oon tehny aiemminkin oikein! Meikkivoidetta ennen laitettiin vähän valokohtia ja sen jälkeen poskipuna, varjot ja hohdetta. En oikein ole poskipunan käyttäjä, mutta nyt voisin kuvitella sitä jatkossa laittavani, kun sain hyvät ohjeet ja ei siksi näyttänyt ees kamalalta. Oon aina laittanu liian keskelle asti sitä, mutta se pitääkin jättää tosi sivuun. Myös mulle valittu korallin sävyinen poskipuna oli kiva.

Anni valitsi kaikille ihoon sopivia sävyjä ja opasti yksilöllisesti muotojen tekemisessä kulmien, luomivärin, valojen ja varjojen kanssa.

Viimeisenä rajattiin huulet ja lisättiin puna ja kiilto. Koska mun bikinit on lallallaa väriset, niin mulle valittiin nudet huulet. Nude väri huulilla kauhistutti etukäteen, koska tuli heti mieleen meikkivoidehuulet, yöks. Nude huulipuna ei kuitenkaan ollut niin peittävää ja vaaleaa, joten lopputulos oli kiva. Voisin kuvitella laittavani nudet huulet oikeasti myös lavalle.

Valmis!

Sain paljon uusia vinkkejä ja hyödynnän niitä nyt myös ihan päivittäisessä meikkaamisessa. Ihan tuollaista mun kisameikistä ei tule, mutta sinne päin. Kokeilin jo the kisameikkiä eilen ja aika nopsaan se valmistui. Muutama tuote kuitenkin puuttuu, että pitää se pariin kertaan kait kokeilla vielä ennen kisoja

Lopuksi sai shoppailla. Mä ostin pohjustusvoiteen ja meikkivoiteen. Kisoihin sitten vähän tummempaa ;)

Kiitos Anni ja Heidi kurssista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti