maanantai 26. lokakuuta 2015

Tutustumiskäynti - Vihdin kunnan kuntosali

Koko viime viikko meni reissatessa ympäriinsä. Siitä johtuen vierailin myös usealla eri salilla. Tällä viikolla teemana onkin postata viime viikolla vierailemistani saleista.

Ensimmäinen visiitti oli työmatkakohteessa Vihdissä. Katselin pitkään salien valikoimaa netistä ja lopulta päädyin valitsemaan kunnan salin, koska liikuntakeskuksien sivuilla oli jotenkin epämääräisesti, koska ne on auki tai pääseekö sinne ylipäätään kertakäynnille. Hintakin oli vain 5 euroa, kun keskuksilla pääasiassa 10.Sali sijaitsee lukion väestösuojassa ja maksu maksetaan vieressä olevan uimahallin kassalle. Mitään yleiskuvaa en tajunnut tilasta ottaa (saatte tyytyä peiliselfieihin), mutta tilava paikka se oli. Etualalla iso tyhjä alue, jossa voisi vaikka ottaa spurtteja tai tehdä eteneviä askelkyykkyjä. Laitteista oli osa kohtuullisen vanhoja, mutta toimivia ja hyvä valikoima myös. Peilejä toki olis voinut olla vähän enemmän. Ei siis selfieitä ajatellen, vaan asentojen tarkistusta. Pukuhuoneista en tiedä, koska en sellaista tarvinnut. Kaikkien vaatteet oli pitkässä penkkirivissä salin etuosassa. Vessat oli ja paperia löytyi... Kuntosalilla on välillä varattuja vuoroja, jolloin sinne ei voi mennä. Se on mielestäni iso miinus.

Mutta mikä tärkeintä, salilla oli hyvä henki. Iso porukka treenasi yhdessä mavea ja kaikki vaikutti tuntevan toisensa. Randomina kävijänä sain myös erittäin hyvää kohtelua. Heti ekaan liikkeeseen tarttin levytankoa ja vaikka tankoja oli paljon, ainoa vapaannäköinen oli lähes parin treenaajan jaloissa. Menin kysymään, onko se vapaa. Vastaukseksi sain kysymyksen, mitä aion treenata. Kerroin tekeväni kulmasoutua. Tähän bodari totesi, että tanko on kiero ja he eivät sitä juurikaan käytä, mutta kulmasoudussa varmasti toimii. Lisäksi hän kantoi sen mulle tyhjään paikkaan!


Toinen vastaava tapaus kävi tasapenkin kanssa. Kysyin taas eri henkilöltä kylläkin, onko penkki vapaa. Hän totesi, että on ja kantoi sen mulle. Sitten huomasin, että penkki ei menekään vaakatasoon asti ja sanoin siitä. Tämä mies sitten lähti hakemaan mulle penkkiä toiselta puolelta salia ja vei vääränlaisen pois.

Jäi kyllä hyvä fiilis ja jos uutta työmatkaa Vihtiin pukkaa, vierailen jälleen tuolla ihan varmasti.

2 kommenttia:

  1. Seuraavan kerran kun oot tulossa Vihtiin, ilmoittele, käydään kaffella... Se kun on mun naapuripitäjä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsit, en yhtään tajunnu. Ilmottelen! :)

      Poista