keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Tutustumiskäynti - Liikuntakeskus Vire, Salo

Työmatkan jälkeen suuntasin Länsi-Suomeen päin. Ensimmäinen pysäkki oli Salossa, jossa mulla oli treffit Tainan kanssa Tainan vakkarisalilla Liikuntakeskus Vireessä. Tainalla oli lepoviikko, joten se keskittyi mun rääkkäämiseen ja syömiseen.

Menin aluksi tiskille ja kerroin tulleeni tutustumiskäynnille. Vastaanotto oli jopa innostunut ja mulle ehdotettiin myös mahdollisuutta kokeilla ryhmäliikuntatunteja. Kieltäydyin kohteliaasti steppitunnista ja vatsa-reisi-pakara-tunnista.


Vire on avara sali ja laitteet on uudehkoja. Lisäksi salissa on huone, jossa voi vaikka venytellä ja huone toiminnalliseen treeniin sopivilla välineillä varustettuna. Myös urheiluhieroja löytyy... Itse tykkäisin kovasti tällaisesta varustelusta. Haluaisin treenin lopuksi kokeilla boxihyppyjä tai heilutella semmosia köysiä. Extrahuoneet on myös hyviä selfieiden räpsimiseen.


Mulla oli vuorossa olkapäät ja rinta. Tainan kanssa vaihdettiin omia kokemuksia siitä, missä asennoisssa kumpikin minkäkin liikkeen tekee ja miten saa parhaiten tuntuman oikeaan paikkaan. Erityisesti takaolkapäitä hinkattiin tarkasti. Palautukset saattoi hieman venähtää, mutta kyllä autoa treenin jälkeen ajaessa teki mieli laskea kädet alas.

Vaikutti siltä, että Taina tuntee kaikki. Ihan samanlaista yhteshenkeä ei täällä ollut kuin Vihdissä, mutta ei myöskään mitään moittimista siinä. Toki kyseessä on paljon isompi sali ja käyttäjiäkin huomattavasti enemmän, joten ihan luonnollista.


Treenin lopuksi Taina vei mut vielä sinne toiminnalliseen huoneeseen venyttelemään. Siis oikeesti, minä venyttelemässä, about never... Silti vieläkin menee spagaatti, mutta on ne lihakset yleensä jumissa ja viimeistään hierojalla siitä joutuu kärsimään. Anyway, nyt venyteltiin. Ja sen jälkeen otettiin niitä selfieitä ja kuvasin Tainaa sen blogipostausta varten. Kädet meinas vähän kyllä täristä, niin kovin moni otos ei tainnut onnistua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti