keskiviikko 14. lokakuuta 2015

NFE 2015

Toista kertaa vierailin Lahden Nordic Fitness Expossa ja tämä toinen kerta oli mulle kokemuksena ihan erilainen kuin edellinen. Viimeksi olin yksin liikkeellä, enkä tuntenut kisaajista ketään entuudestaan. Nyt lavalla oli kolme tuttua ja messut tuli kierrettyä kavereiden kanssa tavaten monta muutakin.Mun aamu alkoi tosi aikaisin, kun heräsin meikkaamaan ja laittamaan Mari Vainikaisen tukkaa. Tuli ihan yllättäen tuollainen kunniatehtävä, kun Marin alkuperäinen meikkaaja oli buukannut sille ajan melkein keskeltä yötä.


Mä oon ihan rookie lavameikin tekemisessä, mutta taisin onnistua, koska muutkin on kysellyt sen jälkeen mua meikkaamaan. Itsekin olin tyytyväinen lopputulokseen. Ja kun nyt on harjoteltu, päätin, että meikkaan myös itseni keväällä. Eipä tarvi stressata jonkun muun aikatauluista!


Meikissä kesti sen verran kauan, että missasin junnujen alkukisan, mutta tulin paikalle nähdäkseni juuri pitempien junnujen finaalin. Hyvä ajoitus. Jännäsin, tulisikohan Ilona Haapaniemi sieltä, kun en yhtään tiennyt, missä vertailussa se oli ollut. Ja tulihan se sijoittuen lopulta hienosti neljänneksi.


Junnujen jälkeen ylättäen olikin tauko, joten käytiin vähän vilkaisemassa jo messujen antia, mutta ei sovitettu tai ostettu vielä mitään, kun aikaa ei kuitenkaan ollut kovin paljoa. Sit takas katsomoon! Oltiin siellä kyllä tosi hyvissä ajoin.

Aluksi jännitti, miltä mun tekemä meikki ja tukka näyttäisi lavalla (Mari numero 189). Ihan hyvinhän nuo näytti toimivan, joten sain huokaista helpotuksesta. Meikkivoiteen värin totesin juuri sopivaksi, joten ens viikonloppuna käyn ostamassa itelleni samanlaisen H&M:ltä. Ne varmaan siellä ihmettelee, kun yhtäkkiä vaaleat tytöt on alkanu ostaa tumminta mahdollista. Anyway, Mari pääsi toiseen vertailuun!


Takas messuosastolla me päädyttiin melkein heti ottamaan dippikisaa. Mä en oo koskaan tätä ennen tehnyt yhtään suoritusta, mutta lupauduin, koska Taina ei ois muuten menny. Halusin nähdä, monta Tainalla menee. Sillä on ollu dippi treeniohjelmassa ja se saikin 18! Mä sain peräti kaks, kun kolmatta en enää saanu ylös asti. Mun uudessa tällä viikolla alkaneessa treeniohjelmassa on kyllä nyt dippi, joten ensi kerralla sit haastan Tainan ;) Saara sai hänkin 13, joten olin ihan onneton muihin verrattuna, yyhyy! Naisista paras tulos oli 26 ja sitä Taina tavottelee sit ens vuonna. Lopuksi saatiin vielä XL-kokoiset T-paidat yöpaidoiksi.


M-nutritionin osastolla oli kisa, jos kuvaa ittensä ja laittaa Instaan tietyillä hashtageilla, voi voittaa tuotepaketin. Kovin moni kuulemma ei ollut kuvannut, joten me tehtiin työtä käskettyä. Osastolla ollut näytteilleasettajapoika nappasi meistä kuvan ja totesi, että onnistu kerralla. Voitiin vaan todeta, että se oli oikeessa, todiste alla.


Vähän kateltiin bikineitä, mutta ei sitä päätöstä jotenkin tuolla messuilla pystynyt tekemään. Olen miettinyt limenvihreitä tai jotain pinkkiä, ehkä korallinvärisiä ja jälkimmäistä ei näkyny missään. Pinkkiheidillä oli värit nätisti esillä ja olis saanu 15% alennusta, jos olis tilannut saman tien. Biancanevellä veivät meidät vaan katsomaan bikinifitness-bikineitä, kun kysyttiin, onko messutarjouksia. Jotenkin jäi siitä vähän huono maku, kun eivät ollenkaan näyttäneet bodybiksuja, kun sanottiin, että ollaan bodyssa.


Vaatteita kateltiin paljon, mutta sovitettiin tosi vähän. Yksi oli kuitenkin päätetty, me käydään sovittamassa Dromeja. Musta tuntuu, et mä ja Saara oltiin jo molemmat vähän niinku päätetty, että ne kanssa ostetaan. Meillä oli oma kiva sovituskoppi messuhallin verhon ja seinän välissä, kun oikeeseen koppiin oli niin pitkä jono. Mä melkein ostin omani peiliin katsomatta, mutta onneks Taina laitto mut kattomaan vielä ennen päätöstä. Ei se tosin muuttanu mitään, mut onhan se hyvä nähdä, mitä päällensä laittaa... Saatiin housut Saaran kanssa yhteishintaan 80 eurolla. Oon ollu ihan tyytyväinen ainakin istuvuuteen. Kolmena peräkkäisenä päivänä ollu jo päällä. Vähän tosin on kyllä jo viitteitä siitä, että kangas nukkaantuu. Seuraan tilannetta.


Sit me keksittiin, että kuvataan toisiamme messujen esittelylaitteissa. Mut laitettiin jalkaprässiin ja voin sanoa, että toi vaatevalinta ei ehkä ihan sovi kuvaan... Tainaa kuvattiin reisiojennuslaitteessa ja siinä vaiheessa kisalavallakin palkintoja jakamassa ollut nainen tuli meidän luo ja antoi meille kaikille NFE-t-paidat, koska näytettiin innostuneilta ja urheilullisilta messukävijöiltä.


Päätettiin sitten, että vedetään saman tien paidat päälle ja pyydettiin osaston pitäjää kuvaamaan meitä. Se sitten keksi, että me voitas mennä roikkumaan ja otetaan siitä se kuva. Arvatenkin innostuttiin ja lopputuloksena oli tämä:


Messut alkoi olemaan jo ehtoopuolella ja pohdittiin, mitä tehdään. Istuttiin hetkeksi penkille syömään eväitä ja miettimään. Nähtiin Vertti Harjuniemi ja keksittiin, että kuvataan ittemme sen kanssa, kun se menee ohi. No ei mennyt ja katosi. Lähdettiin vielä messualueelle etsimään kuvattavia. Löydettiin Marttiina Aitolehti ja Mari Valosaari, mutta ne oli siinä vaiheessa sen verran varattuja, että ei kysytty sitten. Bongasin Scitec Nutritionin pisteen ja sieltä sai kyselyn täyttämällä vaikka mitä tuotteita. Jätettiin sitten se kuvaaminen, olihan meillä jo kuva Jutasta meidän kanssa :)


Kiitos vielä Taina ja Saara hauskasta messupäivästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti