tiistai 1. syyskuuta 2015

Motivaatio lepoviikon jälkeen

Viime viikko oli mulla lähes täyttä lepoa. Normaalin 2 tai 3 superkevyen punttitreenin sijaan valmentaja ottikin ne kokonaan pois ja laittoi vaan 2-3 aerobista. Olin siis reilu viikon käymättä salilla, kävin kerran keihästreeneissä ja pyöräilin. Siinä ajassa alkoi jo tehdä mieli kunnon punttitreeniä. Fiiliksissä lueskelin muiden päivityksiä, kuinka enkat paukkui ja oli kivaa kevyen viikon jälkeen olla takas. Odotin samaa tulevaksi.

Mutta kuinkas sitten kävikään, kun se hetki omalle kohdalle koitti? No ei kiinnostanut yhtään. Liikkeet oli pakkopullaa ja oikein toivoi, että sarjat olis ohi. Melkein kaikki liikkeet oli yhtäkkiä inhokkeja ja tuntui ihan ylivoimaisen raskailta, jouduin jopa vähentämään painoja joissain liikkeissä. Mulla oli kaiken lisäksi vielä selkäpäivä, joka on mun suosikki yleensä. Silti ei napannut. En usko, että liikkeet tuli tehtyä kunnolla loppuun asti ja sekin harmittaa näin jälkeenpäin. Hukkareissu! Toivottavasti edes joku paikka tulis kipeeks.


Salilla oli muuten tosi hiljaista. Eikö nyt pitäisi olla se aika, kun kaikki karistaa kesäkiloja? Vai joko heilläkin on ollut lepoviikko ja treenit on päättyneet siihen. Mut siis toisaalta aika pelottavaa, kuinka nopeesti sitä ehtii tottumaan johonkin asioihin. Että "ei tarvii" töitten jälkeen mennä yhtään minnekään tai vaikka jälkiruokaan aina aterian päälle... Tai ihan vaikka lämpötilaankin. Yhtälailla positiivisiin kuin negatiivisiin. Onneksi itsellä on kuitenkin niin selkeät tavoitteet, että oli pakko vaan mennä. Joten positiivista tässä nyt ehkä on se, että yhtälailla tottuu sit siihen treeniinkin. Enköhän siis tuon motivaation saa jostain vielä kaivettua.

Enpä olisi muutama viikko sitten uskonut kirjoittavani tämmöistä, koska tuntui, että tää on niiiin siistiä ja ihanaa ja ja.. Mut niin vaan fiilikset muuttuu.

3 kommenttia:

 1. Kuulostaa niin tutulle, viime tauon jälkeen totesin salilla valkulle että "suunnittelen ranteiden viiltämista näihin taljan vaijereihin" kun ei kulkenut sitten yhtään :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Positiivista kuulla, etten ole yksin tän ongelman kanssa :D Onko sulla kuitenkin aina lähtenyt sujumaan loppujen lopuksi?

   Poista
  2. Ooooon se jotenkin, välillä nopeammin, välillä hitaammin. Sitkeesti kun vaan tekee niin kyllä se sieltä :P

   Poista