tiistai 15. syyskuuta 2015

Fitnesspäivä

Viime sunnuntaina oli Fitfarmin fitnesspäivä. Se tarkoittaa sitä, että tiimin kaikki tulevat kisaajat ja kisaamisesta haaveilevat kokoontuvat poseeraustreeneihin, keskustelemaan ja seuraavaksi kisaavien kenraaliharjoituksiin.

Matkustettiin siis aamulla varhain kohti Tamperetta ja mun kyydissä oli kolme dieettiläistä. Keskustelu pyörikin pääasiassa sen ympärillä, mitä kukakin haluaa syödä kisojen jälkeen. Ihan hullua. Itse en pystynyt vielä täysin samaistumaan siihen, koska mulla nyt on kerran viikossa vapaa ateria, enkä todellakaan nää nälkää.

Perillä kiirehdin äkkiä treenaamaan, että ehdin vetäseen mun pisimmän treenin, rinta-olka-ojentaja, ennen poseerausta. Vähän jäi palautukset lyhyiksi, kun oli vaan tunti oli aikaa, mutta sillä lailla ehdin. Taina tuli jossain puolessa välissä juttelemaan ja auttoi se mulle pari pakkotoistoakin.

Posetreenissä meitä oli ihan hurjan paljon. Meidät jaettiin syksyn kisaajiin ja meihin myöhemmin kisaaviin, joista suurin osa taisi olla keväällä kisaavia. Siinä sit käveltiin ympyrää ja jäkitettiin poseerausasennoissa. Olkapäät oli kyllä ihan poikki treenistä ja tuntui, että jouduin koko ajan ottamaan asennon uudestaan, kun muut vaan jaksoi.


Keskusteluissa ei mulle oikeestaan uutta tullut, kun olin fitnesspäivässä jo viime keväänä ja samoja juttuja puhuttiin silloinkin. Syksyn kisaajilla olikin sitten ihan eri jutut ja niitä vähän yritin kuunnella salaa. Ens keväänä mäkin oon sillä puolella. Jännää! Aika kuluu niin äkkiä.

Valmentaja teki mulle pikaisen kuntotsekin ja antoi uuden lepoviikon. Seuraavat pari kuukautta mentäisiin niin täysillä, että on hyvä levätä. Ja kieltämättä tuntui, että yksi palautusviikko ei riittänyt tuon edellisen rypistyksen jälkeen. Uutta ohjelmaa on sitten tiedossa reilu viikon päästä, kun meen käymään Lahdessa valmentajan luona.

Lopuksi katottiin kenraalit ja syötiin, sitten matka kotiin. Porukka vaikutti väsyneemmältä ja välillä autossa olikin hiljasta. Keskustelu pyöri taas ruoan ja muun kisaamiseen liittyvän ympärillä. Meitä oli autossa yksi matkustaja lisää ja oli kiva kuulla vähän erilaistakin dieettikokemusta. Kaikki kuitekin tosi positiivisia ja sellaisella mielellä mäkin lähden joulukuussa dieettaamaan. Sitä jo odottaa, kun en oo koskaan painanut näin paljon. No puoli kiloa on jo tippunut siitä, mitä paino enimmillään oli, vaikka muutoksia ruokaan tai treeniin ei oo tehty. Mut kuitenkin. Jännää nähdä, kuinka paljon sitä pienenee, kun nyt mun reisi oli yhtä iso, kun noiden kisaajien vyötäröt :'D

2 kommenttia:

  1. Lauantaina Jyväskylään tai kuukauden päästä Lahteen menossa? Olis kiva törmätä ^_^

    VastaaPoista