tiistai 21. lokakuuta 2014

Pikavisiitti Nordic Fitness Expossa

Koska mulla nyt on fitness-innostus päällä, niin tieni vei viime sunnuntaina Lahteen Fitness expoille. Olen pitkään haaveillut siellä käymisestä kyllä, mutta en niin paljon, että olisin saanut aikaiseksi.

Arvelin etukäteen, että päivästä tulisi pitkä, joten menin salille heti kasilta aamulla, ettei se jäisi väliin. Sen takia olinkin sitten vasta klo 12 Lahessa ja jäi body fitness kattomatta.


Itse messualue oli kuitenkin ihan liian nopeasti kierretty, siihen meni ekaks vaan tunti. Tosin siinä ekassa tunnissa en vielä shoppaillu mitään, vaan tsekkasin tarjontaa. Tein sitten uuden kierroksen ja aloin keräämään ostoksia. Yllättäen niitä sitten kertyikin. Ostin mm. proteiinivanukasta, palkkaria, treenitrikoot, rullan ja kanalavan. Lisäksi sain jotain ilmaisnäytteitä.


Kävin sitten vielä innbody-mittauksessa. Olen joskus aiemmin käynyt vastaavassa, mutta tuloksia en muista yhtään. Tuon mittauksen tulokset yllätti parissa kohtaa positiivisesti: rasvaprosentti oli 18,6 ja ylävartalon lihaksisto on "hyvä", alavartalo "normaali". Siitähän sain yhden tavoitteen heti nostaa alavartalokin hyväksi. Vielä en ole sen tarkemmin lappua tulkinnut, mutta päällisin puolin kaikki kunnossa.


Fitfarmin osastolla näin Bullin ja toki yhteiskuvaan oli päästävä!! Se kisaaminen kiinnostaa, mutta en uskaltanut kysyä mitään. Onneksi uskalsin sentä puhua Fastin pisteellä Janinalle, jonka blogia oon seurannut ties kuinka kauan ja hän lähti mulle esiliinaksi. juteltiin yhden kisavalmentajan kanssa ja huh, yleisurheilu on ihan mahdollista yhdistää kisavalmennukseen. Nyt on sähköposti Fitfarmille laitettu ja vastauksia odotellaan! Bongasin myös Bikini Challengessa olleen Wannahanin ja vaihdettiin muutama sana hänen kanssa myös.


Sitten lopuksi kävin kattelemassa bikini fitnessit. Kuvasin paljon, vaikka zoomi ei oikein meinannu riittää. Erityisesti tämä alle 163-sarja kiinnosti, jos nyt itsekin sinne joskus pääsisi. Tytöt näytti kyllä paljon pidemmiltä kuin itse oon (162). Yritin harjaannuttaa mun silmää siihen, kuka pääsee ekaan vertailuun ja kuka jää vikaan. Ja kyllähän se lopulta alkoi luonnistua, jee!

Hyvä reissu, kannatti tehdä, vaikka tulikin paljon autolla ajelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti