maanantai 13. lokakuuta 2014

Bikini challenge

Elikkäs tosiaan olin 10 viikkoa mukana Fitfarmin Bikini Challengessa. Olen tosi tyytyväinen, että lähdin mukaan melkein hetken mielijohteesta (nukuin yön yli päätöstä). Mun tavote oli saada pari kiloa pois ja ylävartaloa lihaksikkaammaksi. Molemmat tavoitteet toteutui ja tällä hetkellä oon just siihen ylävartaloon tosi tyytyväinen. Seuraavaks pitääkin sit muokata jalat samalle levelille.


Bikini Challengessa me saatiin paljon erilaisia treeniohjelmia, joita pystyi tekemään koko challengen ajan. Ohjelmista suuri osa oli sellaisia, että kuntosalia ei välttämättä tarvittu. Ajattelin etukäteen tekeväni niitä, mutta lopulta aloin viihtymään puntilla peräti 4 kertaa viikossa ja vaihdoin sarjakortin kuukausikorttiin. Myös ruokavalio antoi paljon valinnan varaa ja itse kehittelinkin monta hyvää reseptiä. Koska ruokavalio ei ollut päivästä toiseen rahkaa ja kananmunanvalkuaista, ei lipsumisia tullut. Hyvillä mielin vedin koko challengen loppuun. Ainoastaan viimeisellä viikolla en enää treenannut ohjelman mukaan, vaan siirryin yleisurheilutreeneihin.


Challengeen sisältyi myös yhteistapaaminen tai tavallaan kaksi. 8. viikon lopussa lauantaina oli tapaaminen kisaamisesta kiinnostuneille ja sunnuntaina yhteistreeni ja keskustelua. Menin tietty molempiin :)


Lauantaina pääsimme harjottelemaan sekä bikini fitnessin että body fitnessin poseerausasentoja ja kävelyä. Lisäksi saimme Satu Kalmilta fysiikka-arvion. Oma tuomioni oli, että poikkeuksellisesti sopisin sekä bikiniin että bodyyn. Mun ylävartalo olis melkein valmis bikiniin, mutta bodya varten pitäisi kasvaa hurjasti. Jaloille pitäisi joka tapauksessa tehdä töitä. Siksi siis nyt on seuraavaksi vuorossa se jalkojen muokkaus.


Sunnuntaina paikalla oli Satun lisäksi Jutta ja heiltä sai kysyä mitä vaan. Porukalla kyseltiin kaikkea treeneihin ja syömiseen liittyviä juttuja.

Loppuun totean vaan, että onneksi lähdin mukaan. Voin suositella kaikille, jotka on lähellä tavoitekuntoaan, mutta ei meinaa löytää motivaatiota. Mulla motivaatiota lisäsi fb-ryhmä, jossa oli hyvä henki ja kannustettiin toisiamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti