maanantai 22. syyskuuta 2014

Aamulenkki aloittaa viikon ja blogin

Asia, jota oon vatvonut jo liian kauan ja liian innoissani olen suunnitellut, mutta en ole uskaltanut. Treeniblogi. Vihdoin se on täällä. Kiitos Anonyymi ja Indebra, kun sanoitte Künsii-blogin kommenteissa, että sporttiblogi kiinnostaisi. Se antoi mulle sysäyksen alkaa kirjottamaan.

Pohdin asiaa tänään aamulenkillä ja siellä se lopullinen päätös syntyi. Aamulenkit on mun mielestä ihan parhautta, kun ehtii miettimään asioita ihan rauhassa ilman häiritseviä tekijöitä. Tänäänkin aamulenkin aikana suunnittelin vaikka mitä. Vielä kun sais jotenkin nauhotettua ajatuksia.


Oli muuten ihan paras syyskeli kävellä, vähän vettä tihutti ja oli pimeää. Teki mieli juosta, mutta kun ohjelman mukaan pitää kävellä, niin mä kävelin! Oman sanansa sanoi myös eilen loikkiessa hieman kipeytynyt polvi. En siis kokeillut askeltakaan hölkkää, mutta kävelin reippaasti. Peruslenkki meni 42 minuuttiin, kun yleensä siihen menee 46-47 min.


Künsii-blogissa lukijat on tottuneet hyvälaatuisiin kuviin ja voin nyt ihan suoraan sanoa, että täällä laatu tulee saleen olemaan heikompaa, koska en raahaa treeneihin järkkäriä mukaan, vaan otan kuvat puhelimella.

2 kommenttia:

 1. Jospa sitä saisi täältä inspiraation omalle liikkumiselle! Jos en muuta täältä blogista saa niin rakkaita maisemia, sun aamulenkkien maisemissa olen viettänyt lapsuuteni ja nuoruuteni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, tervetuloa ensimmäinen lukijani :D
   Ai sä oot Jyväskylästä kotoisin!

   Poista